PFA Invest

Ordinær generalforsamling

Ordinær generalforsamling 2024 i PFA Invest 

Investeringsforeningen PFA Invest indkalder herved til ordinær generalforsamling. 

Generalforsamlingen afholdes onsdag den 20. marts 2024 kl. 16.00 hos PFA Pension, Sundkrogsgade 4, 2100 København Ø. 

Tilmelding til generalforsamlingen og fuldmagtsafgivelse kan ske fra og med tirsdag den 5. marts 2024 via Investorportalen her eller pr. e-mail til CPH-investor@euronext.com og skal ske senest søndag den 17. marts 2024.

Deltagelse

Generalforsamlingen afholdes onsdag den 20. marts 2024 kl. 16.00 i konferencesalen hos PFA Pension, Sundkrogsgade 4, 2100 København Ø. Generalforsamlingen afholdes fysisk og der er ikke mulighed for elektronisk deltagelse. 

Du kan læse indkaldelsen samt tilhørende bilag her:

Efterfølgende oplæg fra Ib Fredslund Madsen, chefstrateg hos Jyske Markets   

Det siges for sjov, at finansmarkederne har forudsagt ni ud af de sidste fem recessioner. Dette udsagn fik nye ben at gå på i 2023, som trods mange dystre forudsigelser bød på en solid optur på finansmarkederne. De positive overraskelser kom især fra tech-sektoren og de såkaldte Magnificent Seven i form af Alphabet, Nvidia, Amazon, Tesla, Meta og Apple og Microsoft. De syv selskaber tegnede sig samlet for omkring 60 procent af afkastet i det amerikanske S&P500-indeks, godt hjulpet på vej af den store interesse for kunstig intelligens, som fik sit folkelige gennembrud med chatbots som eksempelvis ChatGTP, men er hypen om AI (kunstig intelligens) overdrevet, og er der en boble i AI-aktier?

Også i Danmark og Europa var afkastet koncentreret om få selskaber, omend med en bredere fordeling på sektorer. Helt exceptionelt gik det for Novo Nordisk, som i 2023 overhalede franske LVHMGroup og blev Europas mest værdifulde selskab.

Men hvordan ser investeringslandskabet så ud i 2024? Kan afkastene i 2024 leve op til 2023? Vil tech-opturen fortsætte, eller skal vi forberede os på et større reboot? Og hvordan ser finansmarkederne på de mulige udsigter til en ny tur med Donald Trump i en verden, der står i brand, og en amerikansk statsgæld, der er vokset til nye skræmmende højder?