Investér med PFA Invest

En investering i et solidt fundament

PFA Invest er en investeringsforening med flere fordele. Ligesom PFA Pension har PFA Invest ikke ejere, som vi skal skabe overskud til, og det betyder, at vi kan sende mest mulig af den værdi, vi skaber, videre til dig. Det sker gennem gode, risikojusterede afkast og lave omkostninger, og vores mål er, at vi vil være 20 % billigere end resten af branchen. Det er ikke bare noget, vi siger, det kan du også selv tjekke med vores omkostningsberegner.

Når vi kan tilbyde dig fordelagtige vilkår, er det ikke mindst fordi, du som kunde hos os har hele PFA i ryggen. Derfor får du glæde af de fordele, vi kan tilbyde gennem vores position som et af Europas 10 største pensionsselskaber.

Et bredt udvalg af investeringsafdelinger

I PFA Invest kan du investere i 13 forskellige investeringsafdelinger. Vi har afdelinger, der investerer i aktier, afdelinger der investerer i obligationer og afdelinger, der investerer i både aktier og obligationer. Det sikrer, at du har mulighed for at vælge netop den investering, der passer til din investeringsprofil.

Morningstar tildeler stjerner ud fra seneste 3 års performance. Det højeste antal stjerner er fem. Alle PFA Invest afdelinger har en historik på mere end 3 år og modtager stjerner.
Ovennævnte stjerner er pr. 31. januar 2024. Historisk afkast er ikke garanti for fremtidigt afkast. Læs mere på morningstar.dk  

    

Det får du med PFA Invest

En aktør af international kaliber

Med mere end 600 mia. kr. under forvaltning er PFA blandt de førende kommercielle pensionsselskaber i Danmark og blandt de 10 største pensionsselskaber i Europa. Vi har et investeringsteam i international klasse, som dækker en bred vifte af kompetencer og kan håndtere stort set alle typer investeringer.

Ved at investere din opsparing i PFA Invest udnytter du den ekspertise, som investeringseksperterne i PFA har opbygget gennem mange år. Det er de samme investeringseksperter, der forvalter investeringerne i PFA Invest, som har skabt nogle af Danmarks bedste pensionsafkast for PFA Pension.

Attraktive afkast

PFA Invest ligger blandt de bedste på Morningstars ratingliste over danske investerings-foreninger. Det betyder, at PFA Invest er blandt de bedste til at skabe afkast målt i forhold til risiko.* 

Billigere end konkurrenterne

PFA Invest har et af markedets laveste omkostningsniveauer. PFA Invest har en målsætning om at være 20 % billigere end gennemsnittet af konkurrerende investeringsforeninger.

En ansvarlig samfundsaktør

Vi er ansvarsbevidste, når vi investerer. Investeringerne i PFA Invest tager udgangspunkt i FN’s principper for ansvarlige investeringer.

Hvad kan du investere i PFA Invest?
Du kan placere næsten alle former for opsparing i PFA Invest, eksempelvis:
  • Frie midler
  • Pensionsmidler
  • Selskabers midler
  • Fondes midler         

Sparegris

* Morningstar er et uafhængigt analysebureau, der leverer ratings og uafhængige analyser for at hjælpe investorer med at vurdere fonde.

Om investering

Hvad er en investeringsforening?

En investeringsforening er helt grundlæggende en sammenslutning af investorer, der går sammen om at få mest ud af deres opsparing gennem investering i investeringsbeviser. Investerer du i PFA Invest, tager vi altså ansvaret for dine investeringer.

Hvorfor bruge en investeringsforening?

En investeringsforening er en nem måde at investere på. Ved at investere eksempelvis 10.000 kroner kan du investere i en portefølje af amerikanske aktier, danske obligationer eller noget helt tredje, og få fordele, som ellers er forbeholdt de største investorer. En investeringsforening giver dig mulighed for, at du kan investere i en portefølje med mange forskellige aktier og/eller obligationer, og samtidig få professionelle investorer til at passe investeringerne for dig.