PFA Invest udbetaler udbytte

PFA Invest afholder generalforsamling den 6. marts, hvor de forventede udbyttesatser er indstillet til vedtagelse. Såfremt de bliver vedtaget vil udbyttet blive udbetalt fra PFA Invest, og du vil få pengene ind på din konto eller tilskrevet dit depot den 11. marts.
  

 

Når en afdeling udbetaler udbytte til investorerne, bliver udbyttet taget fra afdelingens samlede værdi, og derfor falder kursen på afdelingen svarende til størrelsen af udbyttet. Når du ser på værdien af dine afdelinger efter udbetaling af udbytter, vil det dermed se ud, som om dine investeringer er dykket i værdi, men det skyldes altså udbytteudbetalingerne.

 

Er du tilmeldt automatisk geninvestering?

Hvis du ikke skal bruge dit udbytte her og nu, er det en god ide at få geninvesteret dit udbytte. En udbyttebetaling udhuler din investering, og derfor vil det gavne din investering på den lange bane at få pengene til at arbejde for dig.

I PFA yder vi en service til dig, som ønsker at geninvestere dine udbytter i samme afdeling. Hvis du er tilmeldt automatisk geninvestering i PFA Bank, geninvesteres dine udbytter til indre værdi uden, at du skal gøre noget yderligere, og servicen er gratis. Kontakt PFA Bank på 70 80 85 00 for at høre nærmere om denne service.

Du kan benytte vores udbytteberegner til at beregne, hvor meget du får udbetalt i udbytte og se størrelsen på udbytterne.

Indberetning til SKAT sker automatisk

Har du investeret i vores balancerede afdelinger eller i en aktiebaseret afdeling, bliver der fratrukket a conto udbytteskat på 27 % for private midler eller 22 % på selskabsmidler, før pengene bliver udbetalt til kontoen eller tilskrevet depotet. SKAT bliver automatisk informeret om størrelsen på dit udbytte, og du skal derfor ikke selv foretage nogen indberetning. Har du købt afdelinger via din pensionsordning eller obligationsbaserede afdelinger så vil der ikke blive tilbageholdt a conto-skat.